Junioren trainingsweekend Asopos de Vliet

Na de eerste editie in februari 2018 kon een tweede een grootser opgezette editie in 2020 helaas niet doorgaan. Vanwege de maatregelen omtrent het corona virus vindt er dit jaar dus geen junioren trainingsweekend plaats op Asopos de Vliet. Al het werk van de commissie is echter niet voor niets geweest: de plannen die voor dit jaar waren uitgewerkt zijn uitgebreid opgeschreven en worden meegenomen naar volgend jaar. We hopen in 2021 een enorm gezellig en leerzaam trainingsweekend te organiseren voor alle (fanatieke) juniorenroeiers uit de omgeving.

Lijkt het je leuk om ook een keer op ander vaarwater te trainen en je zo voor te bereiden op bijvoorbeeld de Asopos Driekamp of de Northwave Regatta? Kom onze sfeer proeven tijdens ons trainingsweekend! Wij beschikken over kilometers aan prachtig roeiwater met overal een bereikbaar coachpad zodat je coaches goed mee kunnen fietsen. Daarnaast kan je gebruik maken van onze indoor faciliteiten waaronder krachttrainingsruimte, ergometers en indoor roeibak. Al deze faciliteiten kan je optimaal benutten tijdens het Junioren trainingsweekend. Dit weekend zal er ruimte zijn voor meerdere trainingen (waaronder een sparsessie en eventueel combineren met ervaren Asopos-roeiers) en mogelijkheid tot coaching en video-analyse vanuit onze motorboot. Hiernaast zullen wij een gevarieerd programma buiten de boot aanbieden: denk aan praatjes van toproeiers, spelletjes en de mogelijkheid tot studeren. Ook zullen wij voor gezonde maaltijden (ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes) en slaapplekken zorgen.

Dit weekend is geschikt voor alle enthousiaste jeugd(wedstrijd)roeiers die op de middelbare school zitten. Twijfel je of dit weekend iets voor jou is, neem dan gerust contact met ons op. Voor een klein bedrag kun je eten en slapen op Asopos zodat de tijd in Leiderdorp optimaal benut kan worden. Coaches kunnen ook het hele weekend mee-eten voor een kleine bijdrage. Ben jij er volgend jaar bij?