• Nederlands
  • English

AIVD

IT-commissie

De AIVD, of Asopos Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, is de IT-commissie van Asopos. Hoewel je deze commissie niet zo vaak zal zien, wordt er achter de schermen hard gewerkt om de digitale infrastructuur van Asopos te onderhouden en te verbeteren. Zo is de website van Asopos bijvoorbeeld zelf gebouwd, hebben wij ons eigen barsysteem en proberen we de servers zo efficiënt mogelijk in te richten.

De commissie bestaat uit meerdere leden die vaak bezig zijn met eigen projectjes. Om de week hebben we een vergadering en een werksessie, waarbij we elkaar op de hoogte houden van hoe deze projectjes vorderen, en natuurlijk de tijd nemen om hieraan te werken. Er is altijd wel wat te doen, dus we vervelen ons nauwelijks!

Doe jij een relevante studie, ben je technisch onderlegd of houd je gewoon van programmeren, kom bij de commissie! We solliciteren ongeveer één keer per jaar, maar ook daarnaast ben je van harte welkom om een mail te sturen met een sollicitatie naar [email protected] Heb je een goed idee voor de IT van Asopos of een vraag aan de commissie dan horen we het natuurlijk ook graag!