• Nederlands
  • English

CoCo

Competitiecommissie

De Competitie Commissie (CoCo) is een commissie die er voor elke competitieroeier is. Of je het liefst keihard gaat in de boot, in de soos of allebei. Het maakt niet uit, de CoCo organiseert zeker iets waar jij van geniet!

Met het competitieroeien kun je onder andere hard roeien in een TopC4+ ploegje, als clubboot en in de opleidingsboten. Activiteiten organiseren rondom het competitieroeien en de Composaris ondersteunen zijn namelijk deel van de belangrijkste taken van de CoCo. Dat is gelukkig niet alles, de CoCo houdt ook enorm van biggetjes eten, bier/ice tea drinken en gezelligheidsactiviteiten organiseren.

Zo worden er ter voorbereiding van elke wedstrijd sparsessies georganiseerd. Voor het wedstrijdseizoen zal vaak ook een trainingsweekend zijn. In de winter worden er leuke alternatieve trainingen bedacht, zoals naar een trampolinepark gaan, glow in the dark golfen, schaatsen, etc. In de lente wordt er ook altijd een lammetjestocht georganiseerd. Dat is een super mooie roeitocht langs weilanden vol met lammetjes! Vooraf en achteraf is er een hapje en een drankje op Asopos en iedereen krijgt een lunchpakketje voor in de boot mee.

Dat is niet alles, de CoCo organiseert ook veel andere activiteiten. Denk aan de ploegenpresentatie, waarbij de nieuwe lichting competitieroeiers zich voorstelt aan de rest van de vereniging. Daarnaast organiseert deze commissie de CoCo kick-off, de CoCo campingtocht en verschillende diners. Elke maand zijn er bovendien CoCo punten te verdienen door het uitvoeren van allerlei challenges. De ploeg die uiteindelijk de meeste CoCo punten heeft verdient, wordt tot ploeg van het jaar gekroond! Als ploeg van het jaar krijg je een mooie prijs en natuurlijk de eeuwige roem.

Wil je van alle fantastische activiteiten op de hoogte blijven? Volg dan @competitiecommissie op Instagram, word vriendjes met Connie Coomen op Facebook en join de CoCo whatsapp groepen!

Heb je vragen aan de CoCo? Mail naar [email protected].