• Nederlands
  • English

ElCo

EL CID-commissie

De Asopos EL CID Commissie, ook wel de ELCo en door sommige leden nog steeds stug de Prowmo genoemd, organiseert de EL CID op Asopos om zo veel mogelijk leden te werven. Vroeger zat Asopos tijdens deze week op het Arsenaalplein maar sinds drie jaar nodigen we alle EL CID lopers uit om naar Leiderdorp te komen fietsen om ons altijd prachtig aangeklede terrein te aanschouwen.

De EL CID Commissie is een eenjarige commissie die begint rond januari en eindigt na de EL CID. Als EL CID Commissie lid ben je verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden en zo goed mogelijk laten zien wat Asopos is en waar Asopos voor staat. Kortom, een erg belangrijke taak dus. Als commissielid ben jij namelijk het uithangbord van de vereniging en is het jouw taak om alle eerstejaars studenten een warm welkom te geven op Asopos. De commissie bestaat uit een Voorzitter, Ab Actis, Quaestor, Lid Mensa (zorgt voor het eten de hele week), Lid Promotie (2), Lid Werving, Lid Hulpkrachten en Lid Programma en Aankleding (3). Samen zorgen zij voor een spetterende week waarbij het terrein er prachtig uitziet, activiteiten worden georganiseerd, 700 EL CIDsels kunnen komen eten en nieuwe leden worden ingeschreven. Na een half jaar vergaderen, brainstormen en plannen opzetten is dan het hoogtepunt natuurlijk de EL CID week waarbij je de hele week op Asopos aanwezig bent om te zorgen dat alles soepel verloopt maar vooral om te genieten van alle mensen die naar Asopos komen om onze prachtige vereniging te aanschouwen.

Ben jij ook zo ontzettend trots op onze mooie vereniging, wil je laten zien wat we allemaal te bieden hebben en met een fantastische groep leden de tofste week op Asopos organiseren? Dan is de EL CID Commissie iets voor jou! Bekijk vooral onze Instagram @elcidasopos en mail naar [email protected] met al je vragen.