• Nederlands
  • English

IC

Introductiecommissie

De Introductiecommissie heeft eigenlijk geen uitleg nodig want dit is een commissie waar elk lid als het goed is uitgebreid kennis mee heeft gemaakt in zijn/haar/hen introductieperiode. De commissie bestaat uit een Voorzitter, Ab Actis, Quaestor, Lid Facilitair, Lid hulpkrachten en Lid programma (4). Nadat de EL CID Commissie alle leden heeft binnengehaald is het aan de Introductiecommissie de taak om deze leden allemaal vast te houden tijdens de introductieperiode.

De IC organiseert dus de introductieperiode die begint met de kampweek, of zoals in de afgelopen twee jaren, de kampweken. Dit is een week waar alle aankomend eerstejaars op Asopos slapen en kennis gaan maken met het verenigingsleven en het roeien. Als commissie ben je verantwoordelijk voor het organiseren van deze week. Je gaat aan de slag met activiteiten bedenken waarbij de eerstejaars alle aspecten van de vereniging langs zien komen. Van nachtelijke wandelingen in het bos, kennisoverdracht door ouderejaars tot cantussen en feestjes. Alles zal in deze week voorbij komen! In de maand na deze week organiseert de Introductiecommissie allerlei activiteiten om alle eerstejaars verder kennis te laten maken met Asopos. Zo leren eerstejaars de mores, gaan ze praten met wedstrijdroeiers, SB of bestuur om hun vodje af te stempelen en is er na elke thema avond een spetterende dansborrel. Kortom, een heerlijke maand vol leuke activiteiten en enthousiaste nieuwe leden. Deze maand wordt afgesloten met de inauguratie waarbij alle aankomend eerstejaars officieel lid worden. Dit is dan ook de laatste activiteit die je als Introductiecommissie organiseert en afsluit met een goed feest.

Wil jij de aankomend nieuwe leden ook de ervaring bieden die jij hebt gehad of deze zelfs nog beter maken? Dat kan! Rond februari gaan de sollicitaties voor de introductiecommissie eruit dus houd tegen die tijd de Facebook in de gate. Met vragen kan je altijd mailen naar [email protected]