• Nederlands
  • English

LuCo

Lustrumcommissie

Eens in de vijf jaar staat de vereniging in het teken van haar lustrum. Op verjaardag van Asopos, de diës op 1 oktober, vind dan de aftrap plaats van een jaar vol festiviteiten. De lustrumcommissie is dan ook een bijzondere commissie, want slechts eens in de vijf jaar krijg je de kans om hiervoor te solliciteren.

Ruim voor de start van het lustrum wordt deze commissie al gevormd. Het half jaar voorafgaand aan de diës wordt namelijk gebruikt om het begin van het lustrum vorm te geven door een lustrumthema en ontwerp te bedenken. Alle activiteiten zullen gedurende het jaar in verband staan met dit thema, en de verenigingskleuren paars-wit-rood worden ingeruild voor een geheel nieuw ontwerp. Ook begin je al snel met brainstormen over mogelijke activiteiten die georganiseerd kunnen worden. De afgelopen jaren hebben wij bijvoorbeeld genoten van een heerlijke lustrumreis, een bijzonder lustrumgala, een oud- en nieuw feest en een lustrumweek vól spellen, feestjes en diners.

De LuCo is een intense, maar ontezettend gave commissie. Omdat je zo lang ergens naartoe werkt is het des te leuker om jouw ideeën tot leven te zien komen en kan je extra genieten van het jaar! Samen met je commissie werk je hard voor de vereniging, en samen met je commissie heb je de meeste lol tijdens de lustrumactiviteiten. Houd daarom je ogen open voor de sollicitatie wanneer er weer een lustrum aan zit te komen, want dit is een jaar om niet te vergeten!

Heb je vragen aan de commissie of een vet goed idee voor een lustrumactiviteit? Mailen kan naar [email protected]