• Nederlands
  • English

MaCo

Materiaal Commissie

De Materiaal Commissie (MaCo) is verantwoordelijk voor het trainingsmateriaal op Asopos. Denk hierbij aan de boten van de vloot, ergometers en krachttraining materiaal. Elke dinsdagavond heeft de MaCo een MaCo-avond waarbij de MaCo eerst gezamenlijk gaat eten en vervolgens samen gaat klussen. Op andere momenten zijn leden ook in het MaCo-hok te vinden waar ze werken aan acute schades.

Van MaCo-leden wordt verwacht dat ze één keer in de twee weken bij een MaCo-avond aanwezig zijn. Hierdoor is de werkdruk van de MaCo laag en goed te combineren met andere commissies, studie of fanatiek roeien. Verder is de commissie erg leerzaam en leer je alles over onze vloot.

Mocht je interesse hebben in de MaCo, houd dan de Facebook pagina in de gaten van Asopos. Hier wordt aangegeven wanneer er open MaCo-avonden zijn en sollicitaties of loop een keer het MaCo-hok in en vraag of je kunt helpen, er is namelijk altijd wel iets wat gedaan kan worden. Mocht je graag willen solliciteren voor de commissie kan je ook mailen naar [email protected]