• Nederlands
  • English

PixCie

Fotocommissie

De PixCie is de fotocommissie van Asopos de Vliet. Bij elk evenement, bij alle activiteiten op de vereniging en bij iedere wedstrijd is de PixCie met een of meerdere leden aanwezig om de beste momenten vast te leggen. Sommige foto's worden alleen intern gepubliceerd op de mediasite, maar de meeste foto's zijn voor iedereen beschikbaar. Ook leden van andere roeiverenigingen kunnen zichzelf dus terugvinden tussen de foto's van de PixCie.

Ook zonder veel ervaring kan je deel worden van deze commissie, zolang je maar interesse hebt in fotografie. Door veel te oefenen en mee te lopen met oudere commissieleden kan je veel leren en bovendien worden er af en toe cursussen georganiseerd om jouw skills te verbeteren. Naast het maken van foto's, is het verdelen van de taken tijdens een wedstrijd of activiteit deel van de voorbereiding van de commissie en natuurlijk moeten de foto's achteraf ook geëdit worden, waar je echt jouw eigen draai aan kan geven!

De PixCie is een geschikte commissie voor zowel eerstejaars als ouderejaars. De oud-leden verzamelen zich zelfs in een Vrienden van de PixCie groep, en zijn ook altijd nog beschikbaar voor advies, cursussen of om eens bij te springen bij een activiteit. Lijkt het jou leuk om deel te worden van de PixCie, of wil je graag op de foto met je ploeg/huis/commissie etc.? Mail naar [email protected]