• Nederlands
  • English

PR-Cie

PR-commissie

De PR-Cie is een van de meer creatieve commissies op de vereniging! De commissie bestaat uit verschillende subjes, die samen verantwoordelijk zijn voor de PR van Asopos. Zowel voor leden als externen maken zij hele gave dingen.

Zo is de social media-sub medeverantwoordelijk voor de social media van Asopos en ondersteunt daarin de Ab Actis. Samen worden er gave series bedacht en wordt gezorgd dat Asopos op een mooie en betrouwbare manier online vertegenwoordigd is. De Idefix-sub brengt twee keer in het jaar ons verenigingsblad uit, de Idefix. Deze gaat naar veel leden, ouders en partners, en bevat het laatste nieuws over de vereniging, mooie verhalen en belangrijke aankondigingen.Een aardig klusje om alle content en foto's te verzamelen, en dit daarna vorm te geven, maar het resultaat (fysiek en digitaal) is altijd prachtig! De PR-Cie kent ook een design-sub, bestaande uit mensen die goed overweg kunnen met grafische vormgeving. Door verschillende andere commissies wordt de hulp van de design-sub gevraagd bij het ontwerpen van onder andere posters en blikken. Tot slot, de kleding-sub, het nieuwste onderdeel van de PR-Cie. Vroeger werd er wel eens een joggingsbroek ontworpen, maar nooit hadden we zoveel mooie Asopos kleding als nu. Truien, shirts, trainingsbroeken, tassen of mutsen; alles is mogelijk.

De PR-Cie is een ontzettend belangrijke commissie binnen de vereniging. Ben jij creatief en wil je dit graag laten zien, of heb je nog niet heel veel ervaring maar wel heel veel ideeën? Jouw hulp is zeker welkom. Mail naar [email protected]