• Nederlands
  • English

SB

Sociëteitsbestuur

Het Sociëteitsbestuur (vaak afgekort tot SB) is een hele bijzondere commissie, aangezien er veel commissies zijn die samenkomen in het Sociëteitsbestuur. Verscheidene commissies van Asopos worden vertegenwoordigd door hun commissiehoofden in het SB, daarnaast bevat het SB een Activiteitencommissie en een Hoofd. Naast de reguliere functies van Hoofd, Ab Actis, Quaestor en Leden Betrekkingen (verantwoordelijk voor promotie en aankleding), zitten er ook Tapcohoofden, Voedcohoofden, een Gebcohoofd en mogelijk een AVOD-hoofd in het SB. Deze hoofden sturen op hun beurt de Tapco, Voedco, Gebco en AVOD aan.

Het SB is verantwoordelijk voor het verloop van de soosavonden gedurende het jaar en organiseert daarnaast ook feesten, verscheidene activiteiten, wordt betrokken bij diners en zorgt voor het vloeiend lopen van het Sociëteitsleven op Asopos. SB’ers sluiten borrels en feesten samen met het bestuur, tappen, koken, organiseren thema-avonden en activeiten en doen de bestellingen van de bar en de keuken. Aan het eind van het collegejaar en het wedstrijdseizoen organiseert het SB daarnaast als klap op de vuurpijl de enige echte SBeach.

Naast al deze verantwoordelijkheden is het SB vaak een hechte groep die ook buiten Asopos veel met elkaar doet en elkaar goed kent, maar onthoud vooral 1 ding: het SB is echt te gek!!

Het je vragen voor het SB of ben je geïnteresseerd? Mail naar [email protected]