• Nederlands
  • English

SnowCo

Wintersportcommissie

De SnowCo organiseert ieder voorjaar de Asopos wintersportreis. Ontstaan als een groep bevriende Asopossers die met elkaar op skivakantie ging, is de SnowCo inmiddels uitgegroeid tot een vast onderdeel van de vereniging met als doel zoveel mogelijk enthousiaste leden mee naar de bergen te nemen. Er is hierbij plek voor ervaren skiërs en snowboarders maar vooral ook voor beginners die voor het eerst op de latten staan. Zij vormen samen met andere beginnende leden een klasje. Daarnaast mag de Après-ski natuurlijk niet ontbreken en de SnowCo zet in de avonduren dan ook tal van sociale activiteiten neer, zoals een kroegentocht en een diner. De wintersportreis is daarmee een unieke kans om sneeuwpret te beleven met je ploeggenoten en tegelijkertijd leden uit andere lichtingen te ontmoeten!

Sinds 2020 werkt de SnowCo samen met Pelargos, de roeivereniging uit Den Haag, met wie we sindsdien gezamenlijk op wintersport gaan. De commissie bevat zodoende leden van beide verenigingen. De wintersportreis in lustrumjaar 2021-2022 is zelfs nog iets specialer, aangezien we dan met maar liefst drie lustrerende verenigingen (Proteus, Pelargos en Asopos) naar de sneeuw afreizen.

De SnowCo houdt doorgaans ieder jaar na afloop van de wintersportreis sollicitaties. Mocht je geïnspireerd zijn geraakt door dit verhaal of je ervaringen op reis, meld je dan aan en geef de volgende wintersport mede vorm! Mail naar [email protected], tot dan!