Junioren Roei Commissie

Update 24-03-2020

Door de huidige maatregelen omtrent de uitbraak van het Corona virus zijn ook wij helaas genoodzaakt om het geplande trainingsweekend af te gelasten.

Volgend jaar zullen we weer een trainingsweekend organiseren voor junioren, en daarnaast zal er op de lustumeditie van de Asopos Najaarswedstrijden een speciale actie zijn voor Junioren. Het inschrijfgeld bedraagt voor hen namelijk slechts 1 euro per roeiplek. Wij hopen jullie allemaal gezond en wel te zien tijdens de Najaars en het trainingsweekend in 2021.

 

~~~

 

Lijkt het je leuk om ook een keer op ander vaarwater te trainen en je zo voor te bereiden op bijvoorbeeld de Asopos Driekamp of de Northwave Regatta? Kom onze sfeer proeven tijdens ons trainingsweekend! Op 25 en 26 april organiseren wij een Junioren Trainingsweekend op Asopos de Vliet. Wij beschikken over kilometers aan prachtig roeiwater met overal een bereikbaar coachpad zodat je coaches goed mee kunnen fietsen. Daarnaast kan je gebruik maken van onze indoor faciliteiten waaronder krachttrainingsruimte, ergometers en indoor roeibak. Al deze faciliteiten kan je optimaal benutten tijdens het Junioren Trainingsweekend. Dit weekend zal er ruimte zijn voor meerdere trainingen (waaronder een sparsessie en eventueel combineren met ervaren Asopos-roeiers) en mogelijkheid tot coaching en video-analyse vanuit onze motorboot. Hiernaast zullen wij een gevarieerd programma buiten de boot aanbieden; denk aan praatjes van toproeiers, spelletjes en de mogelijkheid tot studeren. Ook zullen wij voor gezonde maaltijden (ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes) en slaapplekken zorgen. 

 

Voor wie?

Dit weekend is geschikt voor alle enthousiaste jeugd(wedstrijd)roeiers die op de middelbare school zitten. Twijfel je of dit weekend iets voor jou is, neem dan gerust contact met ons op.

 

Praktische informatie en kosten 

Wij gaan er van uit dat je dit weekend je eigen coaches en boten meeneemt. Mocht je van ver komen en op vrijdag al willen overnachten, dan is dit ook mogelijk.

De kosten voor het weekend (zaterdag en zondag) zullen rond de 30 euro bedragen. Dit is inclusief alle maaltijden (2x lunch, 1x avondeten op zaterdag en 1x ontbijt op zondag), een slaapplek, gebruik van alle faciliteiten en een leuk aandenken aan het weekend. Coaches kunnen voor een eigen bijdrage van 15 euro ook het hele weekend mee-eten.

 

Aanmelden

Enthousiast geworden? Klik hier voor het inschrijfformulier! Coaches kunnen zich hier aanmelden.

 

Contact 

[email protected]

Instagram: @juniorenasopos

 

 

 

Contact

Correspondentieadres:

Asopos de Vliet

Postbus 100

2300 AC Leiden

 

Bezoekadres:

Asopos de Vliet

Zijlstroom 137

2353 NN Leiderdorp

071-5892897 (bestuurskamer)