Ringvaartlidmaatschap bij Asopos de Vliet

Hetairoi, lieve leden, beste externen,

 

Na het succes van vorige jaren biedt Asopos de Vliet ook dit jaar de mogelijkheid om de Ringvaart Regatta te starten. Deze spectaculaire roeitocht van 100 km is erg populair onder studenten! Ook studenten die niet bij een roeivereniging lid zijn kunnen meedoen aan dit evenement; roeien is namelijk een sport die snel aan te leren is. Wil jij met je ploeg, cordiaal, dispuut, jaarclub of gewoon met een groep vrienden deze uitdaging aangaan en iedereen laten zien dat jullie deze marathon tot een succesvol einde kunnen brengen? Dan is een Ringvaartlidmaatschap bij Asopos de Vliet de ideale manier om je hierop voor te bereiden! Er is de mogelijkheid om te starten in een boot van 4 of 8 personen.

 

Als je Ringvaart lid wordt bij Asopos de Vliet zullen wij samen met jou naar die grote roeiprestatie toewerken. De maanden voor de Ringvaart zullen wij je de roeihaal aanleren, je conditie opbouwen en je uitleg geven over alles wat komt kijken bij een sportieve prestatie van het formaat van de Ringvaart.

 

Voor meer informatie over de Ringvaart Regatta en het Ringvaartlidmaatschap kan je kijken op https://asopos.nl/node/5531 of mailen naar [email protected].

 

Met paars-wit-rode groet,

Namens de RingvaartCommissie 2018,

 

Stefan Brandt

h.t. Commissaris Competitieroeien der A.L.S.R.V. Asopos de Vliet

 

Contact

Correspondentieadres:

Asopos de Vliet

Postbus 100

2300 AC Leiden

 

Bezoekadres:

Asopos de Vliet

Zijlstroom 137

2353 NN Leiderdorp

071-5892897 (bestuurskamer)