Actueel

Uitgebreide achtergrond artikelen en informatie over actuele zaken die spelen op Asopos de Vliet.

Commissie kennismaking: de TapCo

Op soosavonden en feesten staan er altijd verschillende mensen achter de bar. Zij zijn lid van de TapCommissie, de barcommissie van Asopos de Vliet. Op Asopos de Vliet is dit de commissie met het grootste aantal commissieleden. Wie zitten hierachter en wat doen zij precies binnen deze commissie?

Juniorenweekend

Dit jaar is onze Commissaris Wedstrijdroeien Sergio Griffioen bezig met het opzetten van een trainingsweekend voor junioren. Hoe de start van dit trainingsweekend voelt? Een tevreden Sergio: “Onwijs gaaf om zoveel competitieve roeiers hier op het water te zien. Het is heel mooi om dit voor en met de vereniging te kunnen realiseren.”

Profiel van een Krachttrain begeleider: Siddiq Raams

Op Asopos de Vliet is Siddiq Raams verantwoordelijk voor de krachttrainingen van onze wedstrijdroeiers.

Profiel van een profcoach: Ilse Klement

Het is tijd om de derde en tevens laatste profcoach van Asopos de Vliet voor te stellen: Ilse Klement.
Ilse werd in 2009 lid van Asopos de Vliet en belandde in de eerstejaars dames 8 van 2010. Na haar roeicarrière is zij gaan coachen. Dit is haar eerste jaar als profcoach.
Ilse geniet ervan om zowel roeiers als medecoaches te coachen en meer verantwoordelijkheid te hebben binnen de gehele vereniging. “Hard roeien is heel tof en ik wil bewerkstelligen dat we de kennis binnen Asopos de Vliet vergroten zodat we nog harder gaan roeien.”

Asopos uitgelicht: Tjissa de Wit

Tjissa de Wit is dit jaar hoofd van de Competitie Commissie (CoCo). De CoCo regelt alles omtrent het competitieroeien op Asopos de Vliet. De commissie is dit jaar in een nieuw jasje gestoken en daarom is het hoog tijd voor een interview met Tjissa de Wit, hoofd van de CoCo '17-'18.

Pagina's

 

Contact

Correspondentieadres:

Asopos de Vliet

Postbus 100

2300 AC Leiden

 

Bezoekadres:

Asopos de Vliet

Zijlstroom 137

2353 NN Leiderdorp

071-5892897 (bestuurskamer)