Actueel

Uitgebreide achtergrond artikelen en informatie over actuele zaken die spelen op Asopos de Vliet.

Profiel van een sponsor: HWRK

HWRK sponsort Asopos de Vliet sinds 3 jaar. In deze Asopos Actueel wordt zijn bedrijf en zijn kijk op Asopos de Vliet uitgelicht.

De kracht van stuurtjes

Ze zijn over het algemeen klein, maar niet te missen: onze stuurtjes. Voor deze groep Asopos-leden komen de belangrijkste wedstrijden van het seizoen eraan, de Heineken Roeivierkamp en de Head of the River Amstel!

Ploeg uitgelicht: Dames Top C4+ TRIGGERED

Afgelopen weekend heeft de Dames Top C4+ TRIGGERED blik getrokken bij de Gyas-Hunze! De dames hebben hard getraind en zijn de afgelopen periode flink gegroeid. In dit achtergrondartikel wordt toegelicht wat het betekent om in de Top C4+ te zitten en wie er dit jaar deel uitmaken van deze ploeg.

Commissie kennismaking: de TapCo

Op soosavonden en feesten staan er altijd verschillende mensen achter de bar. Zij zijn lid van de TapCommissie, de barcommissie van Asopos de Vliet. Op Asopos de Vliet is dit de commissie met het grootste aantal commissieleden. Wie zitten hierachter en wat doen zij precies binnen deze commissie?

Juniorenweekend

Dit jaar is onze Commissaris Wedstrijdroeien Sergio Griffioen bezig met het opzetten van een trainingsweekend voor junioren. Hoe de start van dit trainingsweekend voelt? Een tevreden Sergio: “Onwijs gaaf om zoveel competitieve roeiers hier op het water te zien. Het is heel mooi om dit voor en met de vereniging te kunnen realiseren.”

Pagina's

 

Contact

Correspondentieadres:

Asopos de Vliet

Postbus 100

2300 AC Leiden

 

Bezoekadres:

Asopos de Vliet

Zijlstroom 137

2353 NN Leiderdorp

071-5892897 (bestuurskamer)