• Nederlands
  • English

Junioren Trainingsweekend

Wil jij ook in je studententijd (hard) blijven roeien, veel gezelligheid en goed materiaal? Dat kan dat het beste bij A.L.S.R.V Asopos de Vliet. Op Asopos kan je als junior op allerlei roeiniveaus instromen van wedstrijdroeien tot recreatief roeien. Wij bieden daarbij professionele begeleiding en het beste materiaal. Maar Asopos is veel meel dan het roeien alleen. We zijn een verenging met ongeveer 700 leden waar je met gemak vrienden kan maken voor de rest van je leven en je een geweldige studententijd kan beleven.

Junioren Trainingsweekend

Om alvast kennis te maken met Asopos organiseren wij op 26 en 27 juni het Asopos Junioren Trainingskamp! Lijkt het je leuk om ook een keer op ander vaarwater te trainen en je zo voor te bereiden op bijvoorbeeld de Asopos Driekamp of de Northwave Regatta? Kom onze sfeer proeven tijdens het trainingsweekend! Op Asopos de Vliet beschikken wij over kilometers aan prachtig roeiwater met overal een bereikbaar coachpad zodat je coaches goed mee kunnen fietsen. Daarnaast kan je gebruik maken van onze indoor faciliteiten waaronder krachttrainingsruimte, ergometers en indoor roeibak. Al deze faciliteiten kan je optimaal benutten tijdens het Junioren Trainingsweekend. Dit weekend zal er ruimte zijn voor meerdere trainingen (waaronder een sparsessie en eventueel combineren met ervaren Asopos-roeiers) en mogelijkheid tot coaching en video-analyse vanuit onze motorboot. Hiernaast zullen wij een gevarieerd programma buiten de boot aanbieden; denk aan praatjes van toproeiers, spelletjes en de mogelijkheid tot studeren. Ook zullen wij voor gezonde maaltijden (ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes) en slaapplekken zorgen.

Voor wie?

Dit weekend is geschikt voor alle enthousiaste jeugd(wedstrijd)roeiers die op de middelbare school zitten. Twijfel je of dit weekend iets voor jou is, neem dan gerust contact met ons op.

Praktische informatie en kosten

Wij gaan er van uit dat je dit weekend je eigen coaches en boten meeneemt. Mocht je van ver komen en op vrijdag al willen overnachten, dan is dit ook mogelijk. De kosten voor het weekend (zaterdag en zondag) zullen rond de 30 euro bedragen. Dit is inclusief alle maaltijden (2x lunch, 1x avondeten op zaterdag en 1x ontbijt op zondag), een slaapplek, gebruik van alle faciliteiten en een leuk aandenken aan het weekend. Coaches kunnen voor een eigen bijdrage van 15 euro ook het hele weekend mee-eten.

Aanmelden

Enthousiast geworden? Klik hier voor het inschrijfformulier! Coaches kunnen zich hier aanmelden.

Contact

Mail: [email protected]

Instagram: @juniorenasopos