• Nederlands
  • English

Lammetjestocht

Welkom op de pagina van de Lammetjestocht, een toertocht georganiseerd door de studentenroeivereniging Asopos de Vliet. De tocht vindt meestal plaats in april, de precieze datum zal in de KNRB Toerkalender verschijnen. Deze tocht van ongeveer 25 kilometer over de wateren rondom Leiden brengt u langs Hoogmade, over het Braassemermeer en over de Kagerplassen. De route staat bekend om haar vele molens, de pasgeboren lammetjes en de groene weilanden. Dit alles onder een fris lentezonnetje, een ideale manier om het voorjaar te vieren!

We staan vanaf 9.30 voor u klaar en starten kan tussen 9.30 en 11.00. Bij aankomst wordt u ontvangen met koffie of thee en een gebakje. Ook krijgt u een lunchpakketje mee voor onderweg en krijgt u bij terugkomst een warme versnapering. Dit alles zit bij het inschrijfgeld van €12,50 per persoon inbegrepen. Het is op aanvraag ook mogelijk om met eventuele allergieën/dieetwensen rekening te houden.

De tocht kan gevaren worden in zowel gestuurde als ongestuurde nummers. Het is mogelijk om boten te lenen, er is echter een beperkt aantal C4*en beschikbaar. Vaak worden er extra boten van verenigingen in de buurt geleend/gehuurd, hier kunnen eventueel extra Verenigingen worden aangemoedigd om zelf boten mee te nemen. In overleg is het mogelijk om botenwagens op ons terrein te stallen.

Voor meer informatie of om u aan te melden kunt u mailen naar onze Commissaris Competitieroeien, op [email protected] Ook zijn wij tussen 10.00 en 20.00 te bereiken op 071-5892897

Bezoekadres: Asopos de Vliet Zijlstroom 137 2353 NN Leiderdorp

image